bus auto fiets
Menu

Locatie Sprinkhof

Waar ligt Sprinkhof in Arnemuiden en wat is er in de buurt te doen?
Sprinkhof is onderdeel van de nieuwbouwwijk Hazenburg in Arnemuiden. 
Ideaal voor wie rust en ruimte zoekt, maar toch alle voorzieningen in de buurt wil hebben. 

Sprinkhof is gelegen op het Zeeuwse Walcheren. Hier vind je de mooiste stranden van Zeeland en natuurlijk het prachtige Veerse Meer. 
De watersportliefhebber zal zich hier niet vervelen. 
En met Middelburg op slechts 5 km fietsafstand wordt ook het culinaire en culturele hart gevuld.

'Geen wonder dat steeds meer mensen in Zeeland willen wonen'

Afstand tot belangrijke punten

Op de kaart kan je de ligging van het project bekijken. Voor het gemak hebben wij hieronder de afstand tot een aantal locaties voor je opgezocht. De getallen geven het aantal minuten aan dat je onderweg bent.

Naar
Centrum Arnemuiden 6 5
NS station 5 3
Veerse Meer 9 5
Middelburg 17 11 26

Hotspots in de buurt van Arnemuiden

Sprinkhof ligt in Arnemuiden op een steenworp afstand van Middelburg en het Veerse Meer. Cultuur en natuur gaan hier hand in hand. Bovendien heeft het Zeeuwse Walcheren de mooiste stranden van het land. Uitwaaien doe je hier; aan de Zeeuwse kust. 

Middelburg
1

Middelburg

veelzijdige stad op enkele minuten fietsafstand

Deze levendige stad is het hart van Zeeland. De rijke geschiedenis van de stad vind je terug in de vele historische gebouwen. Er zijn talloze restaurants waar je kan proeven van Zeeuwse specialiteiten of kan genieten van de zon op het terras. De vele winkels en het diverse culturele aanbod maken van Middelburg de stad waar het goed toeven is.

Veerse Meer
2

Veerse Meer

de droom van elke watersportliefhebber

Dobberend met je bootje of zo hard je kunt met je kano: het Veerse Meer is de droom van elke watersportliefhebber. Het weidse meer met het vlakke water geeft tal van mogelijkheden om je dag op of langs het water door te brengen. Laat je meevoeren door de wind en ervaar de rust en ruimte van Zeeland. Helemaal opgeladen ga je aan het einde van de dag weer naar huis.

De stranden van Walcheren
3

De stranden van Walcheren

de mooiste van het land

Heerlijk genieten op een ligbedje van een hapje en drankje? Dat kan op één van de vele mooie stranden op Walcheren. Breng een bezoek aan Zoutelande, Westkapelle, Oostkapelle, Vrouwenpolder en Domburg en krijg direct het gevoel dat je op vakantie bent!

Update

Schrijf je in

Schrijf je in

Wil je je inschrijven voor één of meerdere woningen in Sprinkhof?

Schrijf je dan hier in.