bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Sprinkhof

Sprinkhof biedt een verscheidenheid aan woningtypen in een kwalitatief hoogwaardige en ruim opgezette woonomgeving. Van ruime levensloopbestendige woningen tot de ideale gezinswoning. Sprinkhof geeft antwoord op de vraag naar rust en ruimte met alle voorzieningen op fietsafstand. 

- NU IN VERKOOP - 

Rijwoning Sprinkhof

Rijwoningen 

Een mooi uitzicht over het groen en het water terwijl je in je fijne keuken een heerlijke maaltijd staat te bereiden. Vervolgens ga je aan tafel met je familie of vrienden in je royale woonkamer of kies je ervoor om te genieten van het avondzonnetje in je achtertuin. De rijwoningen in Sprinkhof zijn modern en comfortabel en met drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder is er genoeg ruimte voor gezin en hobby’s.  

aantal woningen: 5

bekijk de rijwoningen
Vrijstaand

Vrijstaande woning

Wonen in deze riante vrijstaande woning betekent iedere dag genieten van alle ruimte en natuur om je heen. De openslaande deuren in de woonkeuken maken een directe verbinding met de tuin, waar je de vogels hoort zingen en de wind door de bomen hoort ruisen. De woning is ruim en staat op een royaal perceel. Vanuit de woonkamer met erker en grote raampartijen kun je genieten van het prachtige uitzicht. En door het bloemkozijn in de zijgevel is de woning heerlijk licht. 

aantal woningen: 1


bekijk de vrijstaande woningen
Tweekapper Type B

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoning is een moderne woning. De architectuur is een knipoog naar de bouwstijl uit de jaren '30. De erker aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde accentueren het jaren '30 gevoel. De woningen zijn ruim, hebben een royale tuin en een garage.

aantal woningen: 2 

bekijk de twee-onder-een-kapwoningen
3 1 Kap Sprinkhof

Drie-onder-een-kapwoningen

De drie-onder-een-kapwoning is een fijne gezinswoning. De woning heeft een ruime entree aan de voorzijde, waar zich ook de keuken bevindt. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde loop je via de openslaande deuren zo de tuin in. Geniet van de rust en ruimte in deze royale en comfortabele woning. De hoekwoningen hebben optioneel of standaard een garage. De tussenwoning heeft een berging in de achtertuin.

aantal woningen: 3

bekijk de drie-onder-een-kapwoningen
Levensloop Sprinkhof

Levensloopbestendige woningen 

Centraal gelegen in het plan, in een kleinschalig hofje, staan de zes levensloopbestendige woningen, waarvan 3 in de eerste fase. Hoor het gezang van de vogels en het geruis van de bomen terwijl je vanuit de keuken de tuin inloopt. De royale entree en de woonkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De woning heeft de badkamer en de slaapkamer op de begane grond. De zolderetage is optioneel in te delen met slaapkamer en badkamer.
Hier wil je nooit meer weg!

aantal woningen: 3

bekijk de levensloopbestendige woningen

Schrijf je in

voor een nieuwbouwwoning